Política

Política

Puigdemont fitxa de número 2 l’empresària de Silicon Valley Anna Navarro

L’empresària olotina Anna Navarro serà la número dos de la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 12 de maig, segons ha informat Junts+ en un comunicat.

Nomenada la dona més influent del món en tecnologia per la revista Analytics Insight l’any 2020 i Creu de Sant Jordi de la Generalitat 2021 pel seu esforç destacat en tecnologia i empresa., Anna Navarro, més coneguda sobretot a les xarxes per Anna N. Schlegel (el seu nom de casada), ha estat escollida per Puigdemont per “reforçar” el perfil econòmic de la seva candidatura.

Després d’anunciar el fitxatge de Navarro, el candidat de Junts ha destacat que si es vol “crear les condicions perquè no marxi talent o perquè en retorni el que ja ha marxat, s’han de fomentar les oportunitats adequades”. Per la seva banda, Navarro ha explicat que ha acceptat la invitació del president perquè després de la seva llarga experiència en el món de la tecnologia “ara m’agradaria posar aquesta experiència al servei de Catalunya, que pot ser molt més atractiva, en veu pròpia i sense cap complex”.

Navarro (Olot, 1968) va formar la seva primera start-up a San Francisco el 1992 i ha treballat i col·laborat per empreses, gran part a Silicon Valley, com NetApp, Cisco Systems, Xerox, Google o Yahoo. A banda, també ha impartit classes magistrals en diferents universitats nord-americanes i catalanes i ha estat cofundadora de diverses ONG, com Women in Localization o STEMentors del Silicon Valley.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.