Economia

economia

El PIB de l’eurozona creix un 0,3% en el segon trimestre

L’economia espanyola avança un 0,4%, que equival a un 1,8% interanual, en el mateix període

El PIB de la zona euro va créixer un 0,3% durant el segon trimestre de l’any. Alhora, l’activitat econòmica al conjunt de la Unió Europa es va mantenir estancada en el mateix període. Així ho ha confirmat aquest dimecres l’oficina estadística europea, Eurostat.

D’aquesta manera, Eurostat manté les estimacions trimestrals que ja va publicar a final del mes de juliol per als països que comparteixen la moneda única i també per al conjunt de la Unió Europea. L’oficina estadística també ha confirmat el creixement del 0,4% del PIB de l’Estat espanyol, que en termes interanuals va avançar un 1,8%.

Entre els estats dels quals se’n disposen dades, els que han registrat un increment del producte interior brut més intens en el segon semestre hi ha Irlanda (3,3%) i Lituània (2,8 %), mentre que els retrocessos més aguts van tenir lloc a Polònia (3,7 %) i Suècia (1,5 %).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.