Política

estat espanyol

Sánchez es mostra implacable contra la corrupció “caigui qui caigui”

El president espanyol es pronuncia enmig del cas Koldo García i eleva encara més la pressió sobre el seu exministre José Luis Ábalos

El president espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dissabte que el seu govern continuarà lluitant de forma “implacable i absoluta” contra la corrupció, “vingui d’on vingui i caigui qui caigui”. “Qui la fa, la paga”, ha reblat. Aquestes declaracions del president espanyol s’han produït durant la inauguració de la Internacional Socialista a Madrid, enmig del cas Koldo Garcia sobre la presumpta trama de corrupció en la compra-venda de mascaretes durant la pandèmia que esquitxa a qui va ser ministre de Transports en el seu primer govern, l’actual diputat del PSOE José Luis Ábalos.

Sánchez ha pres la paraula en l’acte per defensar la integritat del seu govern. Ha dit, segons declaracions recollides per l’ACN, que el seu executiu ha col·laborat amb la justícia i ha mostrat transparència absoluta des del 2018 i ho continuarà fent els pròxims quatre anys. En un discurs aplaudit pel públic ha dit que el seu executiu ha fet “bandera de l’exemplaritat absoluta i total, que no hi entén de colors”. En aquest sentit, ha contraposat la seva actitud a la de l’anterior govern del PP, a qui ha acusat d’obstaculitzar la justícia quan investigava corrupteles dels populars, que emparava càrrecs públics investigats o “expulsava” a qui denunciaven irregularitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.