Empreses

Medcomtech guanya un 78% més el primer semestre del 2013

Medcomtech, una empesa de Viladecans que fabrica i distribueix tecnologia quirúrgica i ortopèdica, ha incrementat els beneficis un 78,2% el primer semestre del 2013 respecte al mateix període de l'any passat.
Els guanys nets han estat de 748.900 euros, mentre que el primer semestre del 2012 l'empresa va registrar un benefici de 420.300 euros.

Medcomtech, presidida per Joan Sagalés, va tancar el primer semestre d'enguany amb una facturació de 9,68 milions d'euros, una xifra que suposa un increment del 10,7% respecte al mateix període del 2012, quan va facturar 8,74 milions.

Aquests resultats han anat acompanyats d'una important reducció de la despesa financera i d'una menor dependència del sector públic, ja que ha baixat la venda als hospitals públics d'un 73% a un 51% en favor de mútues i centres de salut concertats. A més, ha començat a fabricar productes amb patents pròpies per millorar l'aplicació de l'anestèsia i per treballar en la regeneració òssia com a alternativa a les pròtesis que ara comercialitza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.