Empreses

Trilogi, especialitzada en comerç electrònic, s'instal·la a Xangai

Trilogi, empresa de solucions per a comerç electrònic amb seu a Igualada, s'ha instal·lat a Xangai de la mà de 2 OPEN, empresa especialitzada en màrqueting on line per al mercat xinès. Trilogi, que és present a la Xina des 2011 i que té oficines pròpies a Beijing i Hong Kong, ha establert un acord de col·laboració amb 2 OPEN per reforçar la seva presència a la zona de Xangai. D'aquesta manera 2 OPEN s'ha convertit des de fa uns mesos en l'oficina de representació de Trilogi a Xangai, considerada el principal centre financer del gegant asiàtic.

2 OPEN és una empresa de màrqueting on line i comerç electrònic fundada a la nova zona de lliure comerç de Xangai i ofereix serveis tant a empreses xineses com a empreses de capital estranger que volen instal·lar-se a la Xina.

Per la seva banda, Trilogi, fundada el 1999, és una empresa especialitzada en la creació de botigues on line i software de comerç electrònic. Ofereix assessorament integral i també comercialitza els seus serveis a països com Alemanya, Hongria, Brasil o Holanda, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.