Empreses

RtV Grupo Inmobiliario crea una divisió dedicada al mercat de luxe

La consultora RtV Grupo Inmobiliario va gestionar 2.700 milions d'euros en volum d'actius immobiliaris a tercers a final del 2013 i ha ampliat la seva divisió consultora amb la potenciació del negoci en les àrees de renegociació de lloguers, residencial i immobiliària d'empresa. Pel que fa a l'àrea residencial, l'empresa ha creat recentment RtV Luxury Real Estate, una divisió centrada en el segment mitjà i de luxe, que ha participat en la venda de dos solars residencials de luxe a la zona alta de Barcelona a una promotora familiar, que construirà habitatges de nivell mitjà-alt. En l'àrea d'immobiliària d'empreses ha crescut en nombre d'operacions de gestió en la inversió de locals comercials i en l'assessorament en la venda d'edificis residencials, oficines i hotels.

Del volum d'actius immobiliaris gestionats, la majoria estan ubicats a Barcelona i Madrid, i el 40% del valor correspon a centres comercials i edificis d'oficines. També assessoren entitats financeres, multinacionals i empreses de telefonia en la renegociació de lloguers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.