Política

El PSC critica Aragonès per reactivar l’acord de claredat

Els socialistes lamenten que no es dediquin les energies a fer “política útil”

El PSC-Units ha criticat el president del Govern, Pere Aragonès, per reactivar l’acord de claredat en lloc de “dedicar les energies” a fer “política útil”. La portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero, ha recordat que la iniciativa del president “neix sense suports” i tampoc ha aclarit si el PSC té la voluntat d’assistir. De moment, ha assegurat, no els han convocat. “Sorprèn que en un moment de grans problemes al país, no hi estigui dedicant tots els esforços”, ha dit. D’altra banda, els socialistes han tornat a demanar a la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, que s’aparti de la presidència. Tot plegat, després que s’hagi fixat que la seva proposta per poder revocar membres de la Mesa no es debatrà fins al ple del 2, 3 i 4 de maig.

Joan Garriga, portaveu de Vox, partit que no ha estat convocat a la taula de partits per l’Acord de Claretats al Parlament, ha afirmat que la convocatòria significa “més ruptura i divisió entre els catalans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.