Política

orient mitjà

Netanyahu promet continuar atacant a Hezbol·là “també a Beirut”

El primer ministre israelià mantindrà la seva ofensiva sobre el grup xiïta després de la mort de 4 soldats en una caserna

El primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu, ha assegurat aquest dilluns que el país continuarà atacant “sense pietat a Hezbol·là en tot el Líban, també a Beirut”, després que ahir un atac del grup xiïta matés a quatre soldats israelians i ferís a altres 67 en la base militar de Golani, al costat de la del nord ciutat de Haifa.

En una visita a la base d’entrenaments en la qual va impactar el dron de Hezbol·là, el mandatari israelià ha assegurat que Israel lliura una campanya “contra l’eix del mal de l’Iran”, com sol referir-se a l’aliança entre la república islàmica i Hezbol·là al Líban, les milícies proiranianes sirianes, la resistència islàmica de l’Iraq i els houthis del Iemen.

L’atac es va produir en el marc de la guerra d’Israel contra Hezbol·là, amb bombardejos constants contra el sud del país veí, la vall de la Bekaa (est) i la capital, Beirut. Allí els atacs es concentren majoritàriament en els suburbis del sud, coneguts com a Dahieh, però també en el centre de la ciutat en diverses ocasions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.